Adatvédelmi tájékoztató

Szolgáltató - Mgr. Tomáš Bukovský, Társaság azonosítója: 704 12 651, székhely: Šaumannova 4399 / 1a, Brno 61500, Csehország a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatalnál nyilvántartásba vett 00060062 nyilvántartási számmal rendelkezik.

A webhely felhasználója felkérheti, hogy e-mail címet adjon önkéntes alapon az oldal böngészése közben. Ezzel a megbízással a Felhasználó hozzájárulást ad a Szolgáltatónak az adatainak feldolgozásához: e-mail, IP-cím és egyéb eszközadatok. Az ilyen célú adatok megadása nem jogi vagy szerződéses követelmény, és olyan önkéntes. A hozzájárulás 5 évre szól, bármikor visszavonható .

A felhasználó által megadott személyes adatokat nem továbbítják harmadik félnek. Az adatok fizikai tárolása a webes fogadó szolgáltató, a WEDOS Internet, a.s.

E-mail cím megadásakor a Felhasználó önként vállalja, hogy a biztosított elektronikus hírközlési kapcsolattartó (e-mail cím) útján kereskedelmi üzenetet küld a Szolgáltatónak harmadik felek termékeiről vagy szolgáltatásairól. Ezen üzleti üzenetek gyakorisága legfeljebb havonta egyszer . Ezt a hozzájárulást a Felhasználó bármikor visszavonhatja azáltal, hogy leiratkozik a küldött értesítésekben leírt módon.

A Felhasználó bármikor kérheti a Szolgáltatót, hogy törölje a kapcsolattartási adatait az adatbázisból. Vagy a "Logout" link segítségével a küldött e-mailek mappájában, vagy a bukovsky2 [at] volny.cz címen.